Vin-Q: Comunitat digital de viticultura intel·ligent

Vin-Q: Comunitat digital de viticultura intel·ligent

When

November 25, 2022    
5:00 pm - 8:00 pm

Where

Celler Avgvsvs Forum
Cellers Avgvstvs Forvm,, Carretera de Sant Vicenç, s/n, El Vendrell, Tarragona, 43700

Event Type

Map Unavailable

El Canvi Climàtic és el gran repte de l’agricultura, que s’afegeix a d’altres com les tensions de preus i costos en la cadena de valor, la crisi energètica i forta inflació en els insums agraris, l’allunyament i desconnexió amb el consumidor final, entre d’altres.

L’agricultura és el sector econòmic que més solucions pot aportar a la mitigació del Canvi Climàtic. Però calen més coneixements per avançar i fer viable aquesta nova agricultura, i cal també integrar mecanismes de compensació al sector agrari pel seus serveis ambientals. Hi ha solucions emergents, en Microbiología i Intel·ligència Artificial entre d’altres, que poden aportar solucions d’alt impacte.

VinQ permet integrar múltiples fonts d’informació i desenvolupar una comunitat robusta i transparent, de col·laboració entre agricultors, proveïdors i científics. Construïda sobre Blockchain, pot ajudar a abordar amb més opcions aquests reptes de la nova agricultura. “Si vols anar ràpid, ves sol. Si vols arribar lluny, anem junts.” (Proverbi africà).

Programa 25 noviembre 2022
16.45h: Recepció dels/les assistents
17:00h: Benvinguda del’Exc. alcalde d’El Vendrell, Sr. Keneth Martinez
17:05h: Presentació Vin-Q; Comunitat digital de viticultura intel·ligent, Albert Domingo, enginyer de monts i col·laborador de Vin-Q
17:30h: Panell d’experts del projecte Vin-Q: consorci internacional d’experts reconeguts en innovació agrotecnològica europea
Governança
· Vladimir Baulin, URV
· Anna Orlowska, URV
· Fiona Delaney, Origin Chain Networks
Colaboradors
· Sinisa Curavic, Sweet&Easy
· Dania Garcia, URV
· Alberto Stchigel, URV
· Jonathan Minchin, Icaerus
Moderació: Albert Domingo
18:15h: Col·loqui entre els assistents i experts
19:00: Cloenda
Share This Post